V petek, 14.6., se bo  na Tržnici znanja in dobrot predstavila tudi OŠ Gornja Radgona. Pridružite se nam od 8. do 12. ure na Trgu svobode pred knjižnico.
Predstavili se bomo s praktičnim prikazom stop-motion animacije, ki jo bodo lahko preizkusili tudi obiskovalci tržnice. Sodelovale bodo osmošolke izbirnega predmeta filmska vzgoja 2.

Dogodek poteka v okviru Tednov vseživljenjskega učenja (TVU),ki so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjajo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti. Vsi, ki projekt soustvarjajo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevajo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja
Več o projektu.
Vabljeni!

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost