Spoštovani starši, skrbniki in dragi učenci!

Obveščamo vas, da bomo v ponedeljek, 19. aprila 2021 izvedli razredno fotografiranje. Na osnovi sklepa sveta staršev bo v tem šolskem letu to storitev izvedlo podjetje – ARTPRO d. o. o. iz Kamnika. V dogovoru s podjetjem se bodo učenci fotografirali po oddelkih v avli šole, kot skupinska fotografija in ne kompoziti posamičnih fotografij. Glede na trenutne razmere in veljavne ukrepe bodo učenci pristopili na fotografiranje z zaščitnimi maskami, ki jih bodo nato začasno (za nekaj sekund) sneli za potrebe fotografiranja.

Učenci 6. in 9. razreda se bodo fotografirali po oddelkih, ki so bili oblikovani že ob pričetku šolskega leta (ne po novi – začasni delitvi). Fotografije naročite na spletnem naslovu http://www.narfot.si, z geslom v dokumentu, ki ste ga prejeli na elektronske naslove. Na šolo bodo prispele zgolj plačane fotografije.

Vse že oddana naročila ob predvidenem prvem terminu fotografiranja (2. 4. 2021) veljajo. V kolikor je bilo izvedeno tudi plačilo in le-to vključuje portretno fotografiranje, sporočite podjetju številko računa, kamor vam bodo vrnili denar.

Prijazno vas pozdravljamo in vam želimo, da ostanete zdravi!

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost