Spoštovani starši, skrbniki in dragi učenci!

Za nami so prvi dnevi pouka za učence prve triade v prostorih šole v tem koledarskem letu. Prvi odzivi učencev in učiteljev so zelo pozitivni. Vzdušje je prijetno, delo poteka brez zapletov. Vsi skupaj v največji možni meri skrbimo za zagotovitev varnega in spodbudnega učnega okolja.
Obveščamo vas, da je Vlada RS danes, v četrtek, 28. 1. 2021 sprejela nov odlok za izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela v osnovnih šolah. Na osnovi tega odloka učenci prve triade in PŠ dr. Janka Šlebingerja nadaljujejo z izvedbo pouka v prostorih šole tudi v prihodnjem tednu, od 1. februarja do 5. februarja 2021.
Zaradi izvedbe hitrega testiranja za zaposlene, v ponedeljek, 1.  februarja 2021 poteka izobraževanje na daljavo za vse učence matične šole (tudi za učence prve triade), razen za učence PŠ dr. Janka Šlebingerja. Zavedamo se, da to dejstvo povzroča vam staršem dodatne nevšečnosti, skrbi in potrebo po zagotovitvi varstva, učencem pa vnovično prilagajanje.
Učenci od 4. do 9. razreda v celoti nadaljujejo z izobraževanjem na daljavo.
Kot že velikokrat doslej, vas prosimo za razumevanje situacije, na katero žal nimamo vpliva.
Naslednji teden se torej z učenci prve triade matične šole v šoli srečamo v torek, 2. februarja. Nadejamo se, da tudi z ostalimi učenci kmalu za tem.
Prijazno vas pozdravljamo in vam želimo, da ostanete zdravi!
Dejan Kokol, ravnatelj
(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost