Spoštovani starši in skrbniki, dragi učenci!

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije zaradi aktualnih epidemioloških podatkov podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. To pomeni, da ostaja v veljavi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja. Posledično ostaja v veljavi tudi sklep ministrice o izobraževanju na daljavo.

Vlada je prav tako sprejela Načrt sproščanja ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije nalezljive bolezni COVID-19, na podlagi katerega se bodo na področju vzgoje in izobraževanja ukrepi sproščali po fazah. Za nas sta ključni oranžna in rumena faza, ko je predvideno postopno odpiranje šol. Doseganje kriterijev za sproščanje ukrepov po fazah se bo spremljalo na dnevni ravni. Ko bodo kriteriji doseženi, bodo predvideni ukrepi posamezne faze stopili v veljavo drugi naslednji dan po ugotovitvi. Na osnovi predvidenih kriterijev, je vrnitev učencev v šolske klopi zelo nepredvidljiva.

Pred nami je vikend, ko v skladu s tradicijo in običaji otroke obišče prvi izmed dobrih mož – Sv. Miklavž. Želimo vam prijetno obeležitev tega običaja.

Prav tako vas obveščamo, da se na spletni strani (klikni) nahaja interaktiven adventni koledar z zanimivimi aktivnostmi. Spodbujamo vas, da si ga ogledate in opravite predvidene aktivnosti. V skladu s tradicijo prav tako pripravljamo Božično-novoletni koncert učencev šole. Tokrat žal drugače, na daljavo in kot posnetek, ki ga bomo naložili na spletno stran šole v zadnjem tednu pred prazniki. Že sedaj vljudno vabljeni k ogledu.

Za učence od 2. do 5. razreda in PŠ dr. Janka Šlebingerja je Božiček darilo pustil že v šolski garderobi. Kaj točno je pustil, pa naj zaenkrat ostane skrivnost.

Vse skupaj prav prijazno pozdravljamo in vam želimo, da ostanete zdravi!

Vse dobro,

Dejan Kokol, ravnatelj

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost