Spletno glasovanje za Video S-Factor je odprto.

Letos smo se na PŠ dr. Janka Šlebingerja vključili v projekt Video S-Factor 2016, ki ga organizira OŠPP Milke Šobar – Nataše in je zaživel po 10. šolah s prilagojenimi programi po Sloveniji in 6. evropskih ustanovah za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami. Cilj projekta je promovirati inkluzijo mladih oseb s posebnimi potrebami skozi uprizoritvene umetnosti. Učitelji, ki smo člani projektne skupine, smo z učenci posneli video z naslovom Svet je tvoj…Pesem izvaja Nina Pušlar, ki je napisala tudi glasbo, besedilo pa je napisal Zlatan Čordić, nam bolj poznan kot Zlatko.
Želimo si, da bi s svojo pripravljenostjo podprli projekt tako, da si ogledate posnetke in glasujete za svoj najljubši posnetek v slovenski in mednarodni kategoriji. Glasujete lahko do 20. maja.
Nas kot udeležence še čaka interno glasovanje dveh strokovnih komisij, ki bodo sestavljene s strani odraslih in otrok, zato nas le spremljajte…
Zaključek projekta se bo zgodil v četrtek, 26. maja, na zaključni prireditvi v Kulturnem centru Semič, kjer bodo razglašeni zmagovalci.

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost