Spoštovani starši, skrbniki in zaposleni!

Zakonodaja in Pravila delovanja Šolskega sklada OŠ Gornja Radgona omogočajo, da lahko v šolski sklad namenite del svoje dohodnine (do 0,3%). Gre za čisto preprost, a za učence in šolo še kako pomemben korak, saj namesto, da del vaše dohodnine namenite v državni proračun, del donirate šolskemu skladu, ki sredstva razdeljuje na podlagi sprejetih pravil in letnega programa.

V letošnjem koledarskem letu smo iz tega naslova prvič prejeli sredstva v šolski sklad, in sicer v višini 204,99 EUR. Verjamemo, da glede na število učencev, ki obiskujejo našo šolo, število staršev in zaposlenih, ter vseh ostalih deležnikov, lahko ta znesek v prihodnjem letu še zvišamo.

Z istim namenom vam prilagamo dopis Ekološko-kulturnega društva za boljši svet. V kolikor se odločite, da preostali delež 0,7% dohodnine namenite temu društvu, se del sredstev prav tako nameni v naš šolski sklad in za namen brezplačnih gledaliških predstav ali/in delavnic za naše učence.

Več o tej možnosti si prosim preberite v priloženih dopisih.

Pomembno: Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejeme novo zahtevo ali preklic zahteve.

V imenu učencev in zaposlenih šole se vam za pomoč in podporo najlepše in iskreno zahvaljujemo.

Želimo vam vse dobro in vas lepo pozdravljamo!

Silva Vračko, predsednica UO šolskega sklada

Dejan Kokol, ravnatelj

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost