Spoštovani starši, drage učenke in dragi učenci!

Poletne počitnice se počasi iztekajo in šolsko leto 2023/24 je tik pred vrati. Vsak začetek je priložnost, da se pogumno odpravimo na pot, ki nas bo pripeljala do zastavljenega cilja. Zato je prav, da v novo šolsko leto zakorakamo z zanosom, s pričakovanji, polni upanja in načrtov.

Zaposleni na šoli se aktivno in intenzivno pripravljamo na pričetek novega šolskega leta.

Prvi dan pouka v novem šolskem letu bo za učence matične in podružnične šole dr. Janka Šlebingerja v petek, 1. septembra 2023.

Učence od 2. do 9. razreda in PŠ pričakujemo med 8.00 in 8.15 pred vhodi v šolo. Srečali se boste s svojimi sošolci, prijatelji, učitelji. Prvi dan je tradicionalno namenjen spoznavanju dela in izmenjavi prijetnih počitniških spominov.

Avtobusi bodo zjutraj vozili po ustaljenem voznem redu. Prve ure bodo namenjene razrednim vsebinam, nekaj pa bo tudi uvodnih ur nekaterih predmetov. Urnik za prvi šolski dan in stalni urniki bodo objavljeni na spletni strani šole do četrtka, 31. 8. 2023.

Ker vam želimo omogočiti čim bolj prijazen prehod s počitnic v šolsko leto, je za prvi šolski dan predvidenih le 5 prilagojenih učnih ur (do 12.00). S seboj obvezno prinesite dobro voljo in nasmeh (pa seveda copate, nahrbtnik/torbo, mapo, pisalo in kakšno beležko za zapiske). Zaradi prvega skupnega roditeljskega sestanka s starši naših prvošolcev, na ta dan ne zagotavljamo kosila in tudi podaljšanega bivanja ne. Prosimo za razumevanje.

Za učence 1. razreda in njihove starše bo pričetek prvega šolskega dne v petek, 1. septembra ob 12.30 uri.

Dodatne informacije o načrtovanem novem šolskem letu boste prejeli na oddelčnih roditeljskih sestankih v mesecu septembru, na spletni strani šole in z obvestili.
Vsem skupaj želimo zanimiv,  uspešen, varen in predvsem zdrav pričetek novega šolskega leta.

ravnatelj šole, Dejan Kokol

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost