V torek, 15.3.2022, smo izvedli še zadnjo aktivnost v sklopu projekta Kuhnapato, katerega namen je, da otroci otrokom pripravijo zdrav tradicionalen obrok.

Če si pokukal v šolsko kuhinjo si videl odlično timsko sodelovanje učečih se kuharskih mojstrov kuharskega krožka z najboljšimi in najsrčnejšimi kuharicami na svetu, ki vsakodnevno poskrbijo za okusne šolske obroke. Z nasmeški na obrazih so pripravljali segedin, pražen krompir in domačo koruzno zlevanko z jabolki, ter tudi ostale šolske obroke.

Vodja projekta Anka Peljhan nam je čestitala za izvedbo in izpostavila, da ji je bilo v veliko čast in veselje da je bila del naše zadnje, a zelo srčne in okusne akcije. Opazila je naše pozitivne odnose sodelovanja, pripravljenosti v podajanju navodil in želji po učenju med vsemi nami in dejala, da je to danes bolj izjema, kot pravilo.

Iskreno se bi rada zahvalila vsem šolskih kuharicam, ki so me podprle in mi pomagale pri izvedbi projekta, ter tudi učencem kuharskega krožka za njihovo voljo in željo po učenju. Lahko smo ponosni na njih!

 

Vse lepo,

Anja

 

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost