Spoštovani starši, skrbniki in zaposleni!
Dragi učenci!
Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije na seji dne 3. 3. 2022 sprejela nov Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, ki na področju vzgoje in izobraževanja s ponedeljkom, 7. 3. 2022, prinaša dodatno sproščanje ukrepov. V skladu s sprejetim Odlokom se na področju vzgoje in izobraževanja s 7. marcem za učence in zaposlene določi izjema uporabe zaščitnih mask za ves čas izvajanja vzgojno-izobraževalnega programa. Torej od ponedeljka naprej uporaba zaščitnih mask ni več obvezna.
Prav tako vas obveščamo, da je za sredo, 9. 3. 2022, napovedana splošna stavka zaposlenih v VIZ. Zaposleni na OŠ Gornja Radgona s Podružnično šolo dr. Janka Šlebingerja se splošni stavki pridružujemo. Razlogi za stavko in dopis, ki ga je pripravil Glavni stavkovni odbor SVIZ, se nahaja na povezavi.
Na dan splošne stavke bo šola zaprta in bo v skladu z zakonodajo zagotavljala zgolj varstvo in oskrbo učencem za tiste učence 1. triletja in PŠ dr. Janka Šlebingerja, katerih starši si za ta dan ne morete urediti varstva otrokPouk se na dan stavke ne izvaja. Varstvo otrok bomo zagotavljali med 7.00 in 15.00.

Zaposleni na OŠ Gornja Radgona in Podružnični šoli dr. Janka Šlebingerja se zavedamo, da s stavko povzročamo največ nevšečnosti prav vam, zato vas prosimo za razumevanje in podporo.
Za lažjo organizacijo varstva in oskrbe na dan stavke potrebujemo informacijo o morebitnem prihodu vašega otroka v šolo, dne 9. 3. 2022. Zato Vas vljudno prosimo, da  razredničarkam 1. triletja pravočasno sporočite morebiten prihod vašega otroka v šolo na ta dan.
Prosimo vas za razumevanje in vas lepo pozdravljamo!
Stavkovni odbor OŠ Gornja Radgona in ravnatelj šole
(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost