Spoštovani starši, skrbniki in dragi učenci!

Obveščam vas, da je Vlada RS z današnjim dnem (11. 2. 2021) sprejela odlok, s katerim se za učence od 1. do 9. razreda osnovne šole ponovno pouk izvaja v prostorih šole. Odlok sicer velja od 15. 2. do 19. 2. 2021, a verjamemo, da bo le-ta podaljšani in bo veljal po počitnicah tudi za našo regijo.

Vsi učenci imajo v skladu s šolskim koledarjem v tednu od 15. do 19. 2. 2021 zimske počitnice. Izkoristite jih za oddih, spremembo – odklop od IKT tehnologije, gibanje ter nabiranje energije in pustne norčije. Ob tem pa ne pozabite na spoštovanje veljavnih ukrepov za zajezitev okužbe s koronavirusom, saj je virus še zmeraj med nami.

Jutri, v petek 12. 2. in v soboto 13. 2. 2021 imajo devetošolci in njihovi starši informativne dneve. Želim vam, da si pozorno in z zanimanjem ogledate predstavitve želenih šol in njihovih programov, povprašate kaj vas zanima, in v zvezi s tem sprejmete modre odločitve za nadaljnji vpis v srednje šole.

Na šoli potekajo vse priprave v zvezi s prejetimi usmeritvami pristojnega ministrstva ob ponovnem odprtju šole za vse učence. S podrobnosti vas bomo obvestili ob koncu prihodnjega tedna. Ključnega pomena pa bo, da v šolo prihajajo le zdravi učenci, saj bomo le tako uspeli ohraniti pouk v šoli. Z doslednim upoštevanjem veljavnih ukrepov NIJZ, bomo na šoli poskrbeli za varno, zdravo in spodbudno učno okolje.

Želimo vam veselo pustno rajanje, prijetne počitnice oz. dopust in vse dobro.

Ostanite zdravi!

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost