Dragi učenci, spoštovani starši! 

Začetek novega šolskega leta 2020/21 je pred nami. Veseli smo, da se bodo 1. septembra vrata naše šole odprla za prav vse učence.

Vzgojno-izobraževalno delo bo v šolskem letu 2020/21 potekalo po tako imenovanem modelu B, kar pomeni, da se bo v celoti učni proces (obvezni in razširjeni program) izvajal v šoli, z doslednim upoštevanjem ukrepov in priporočil NIJZ-a. Kljub veljavnim ukrepom, se bomo zaposleni šole potrudili, da s skupnimi močmi kvalitetno in neokrnjeno realiziramo zastavljene cilje za to šolsko leto. Obenem vas prosimo za veliko mero razumevanja in strpnosti, saj namreč zaradi trenutnih epidemioloških razmer ne moremo napovedati poteka dejavnosti v prihodnje. S skupnimi močmi bomo ZMOGLI tudi v tem šolskem letu! Želimo si, da bomo tudi v prihodnje vzdrževali in negovali kulturo medsebojnega spoštovanja in zaupanja.

Vsi učenci matične in podružnične šole (razen prvošolcev) pričnejo s poukom 1. septembra 2020, ob 8.20 in imajo prilagojeni urnik za prvi šolski dan, ki bo trajal do 12.00. Zaradi prvega skupnega roditeljskega sestanka s starši naših prvošolcev, na ta dan ne zagotavljamo kosila in tudi podaljšanega bivanja ne. Prosimo za razumevanje. Srečanje s starši in učenci 1. razreda je predvideno ob 12.30. 

Pomembno ob vsem tem je, da v šolo prihajajo le zdravi otroci, saj s tem zagotovimo varno in zdravo učno okolje za vse in s tem ne ogrožamo zdravja vseh udeležencev in učnega procesa po modelu B. (povezava do: Dopis šole staršem pred pričetkom šole_NIJZ )

Naj nam bo novo šolsko leto naklonjeno, predvsem z zdravjem in spoznavanjem novih učnih vsebin.

Kolektiv OŠ Gornja Radgona

(Skupno 175 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost