IMG_2980

V ponedeljek, 20.6. 2016 ob 2. uri zjutraj se je 33 učencev iz 7., 8. in 9. razreda naše šole s tremi spremljevalci udeležilo strokovne ekskurzije v tehniški muzej v München. Ekskurzije so se udeležili učenci, ki so v okviru pouka, predvsem pa izven rednega pouka vložili veliko truda in dosegli odlične rezultate na področju fizike in tehnike. Ogled je bil zelo zanimiv in poučen. Učenci so si ogledali veliko eksponatov, predstavitev in izvedli veliko poskusov, največji vtis pa je na njih naredil planetarij.
Po ogledu muzeja smo opravili še vodeni ogled Allianz arene. Spuščanje po tunelu do igrišča ob taktih glasbe in ogled prostorv je na nas naredilo nepozaben vtis. V Gornjo Radgono smo se vrnili kmalu po polnoči. Z nami je bilo še 12 učencev in en spremljevalec z ljutomerskega konca, ki so se v naši družbi odlično počutili. Na ogled je nekaj fotografij.
Stroške prevoza in ogleda muzeja so v celoti pokrili:
Reflex d.o.o., Arcont d.d., Arcont IP d.o.o., Bar Nabucco, Mateja Šikar s.p., Občina Gornja Radgona, Komunala Radgona d.o.o., Var d.o.o., Avto Müler, Robert Müler s.p., Izdelava lesnih izdelkov Milan Stajnko s.p., Križaj storitve d.o.o., Gradbeništvo Kaučič d.o.o., Fedom d.o.o., Frizerske in gostinske storitve, Darko Firšt s.p., Alma Agro d.n.o., GTR d.o.o. in Bulc Bratje d.o.o.
Hvala.

Branko Beznec,
vodja strokovne ekskurzije

 

(Skupno 425 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost